THE POKé FAMILY ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 578 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poké Family Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 19:38 Had me erg verheugd op de pokebowl maar wat viel dit vies tegen , het smaakte totaal niet naar verwacht de drie genomen happen. Ik werd zo misselijk van de smaak dat ik letterlijk over me nek ging en me maaginhoud eruit heb gegooid. Nooit meer hier.
2 feb 2023 om 20:58 Niet goedkoop. Maar wel erg lekkere pokebowl.
29 jan 2023 om 22:14 Klaag niet gauw maar dit was echt niet goed. Geen sushirijst gebruikt ook
21 jan 2023 om 22:29 Lekker zoals altijd bedankt.
20 jan 2023 om 20:49 Pokobowl voldeed zeker noet aan de verwachtingen. Op elkaar gepropt, 1 blakke smaak en een bonk plakrijst. Bezorging erg laat (wel excuses) Ik zal Niet meer bestellen hier
20 jan 2023 om 20:38 Om 17.57 uur mijn bestelling gedaan helaas was deze nadat ik contact had opgenomen om 20.00 uur geleverd. De eindverantwoordelijke gesproken deze was super klantvriendelijk en is achter mijn bestelling gegaan waardoor het zsm bezorgd werd.
20 jan 2023 om 12:11 Pokebowl was erg lekker! Niet extreem veel voor de prijs, maar wel van hoge kwaliteit. En de bezorging was veel sneller dan aangegeven.
17 jan 2023 om 18:41 Super lekker eten en zeer vriendelijke bezorging altijd!
14 jan 2023 om 20:12 Super lekkere pokebowl, goed gevuld! Heerlijk
13 jan 2023 om 21:43 Geen opmerkingen. Eten was erg lekker!
13 jan 2023 om 20:59 Het duurde erg lang voordat het eten aankwam maar over het eten zelf ben ik zeer tevreden.
12 jan 2023 om 21:21 Meer dan een uur voor eten eindelijk kwam terwijl gezegd was 33 minuten!!!