THE POKé FAMILY ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 780 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poké Family Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 21:13 Een nogal karige ervaring. Beide gerechten (nacho’s en poke bowl) waren niet warm, maar waarschijnlijk eerder gemaakt en uit de koeling gehaald. De nacho’s in vreemde combinatie met feta, wel lekkere avocado. De poke bowl was helaas niet vers.
5 jul 2024 om 14:35 om 12.15 besteld maar het werd 12.40 bezorgd. Verder gingen we er prijstechnisch vanuit dat er standaard sojasaus en stokjes bij zouden zitten. Was wel een mogelijkheid tot bijbestellen maar we dachten dat het extra was.
25 jun 2024 om 20:54 1 uur en 40 min duurde het voordat we ons eten kregen. Daarnaast weinig smaak.
23 jun 2024 om 18:06 Helaas een zeer karige bestelling ontvangen. Dit zijn wij van een aantal jaar terug niet van jullie gewent. Na een lange tijd weer bij jullie besteld maar helaas … van een pokebowl zitten wij altijd tot de nok toe vol maar nu.. heel jammer!
16 jun 2024 om 20:15 lekker
11 jun 2024 om 19:22 Te lang gewacht, eten was een teleurstelling. Meer rijst en groenten. Nacho met avocado was meer dressing dan advocaat. En als je deze plek belt, niemand neem op. Ik zal dit restaurant niet aanbevelen
25 mei 2024 om 23:25 De yakitori kip was aangebrand en koud, net zoals de garnalen. De Poke bowl was wel lekker. Alles werd pas na 1,5uur bezorgd.
17 mei 2024 om 20:54 ZALM: goed! TONIJN: beetje weinig tonijn. Bezorgtijd: veel te lang. 18.50 besteld en eten kwam pas om 20.30.
17 mei 2024 om 20:28 Ontzettend lekkere bestelling! Was alleen jammer dat alle soja sausjes, wasabi en stokjes vergeten waren.
17 mei 2024 om 19:39 Ik heb ‘‘s middags om 15 uur een maaltijd besteld, te bezorgen om 17.30. Een kwartier later, is te doen. Zoals altijd was het weer mega lekker!!
17 mei 2024 om 11:49 Vlotte bestelling, goede prijs-kwaliteit!