THE POKé FAMILY ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 535 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poké Family Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 19:18 Pokebowl was heerlijk tempura garnalen waren koud
30 nov 2022 om 14:38 Not only the food is very good and we order from this restaurante repitedly, but also today the cutrest little girl brought the food to our door. This made my day and made the experience much nicer. Thanks so much!
25 nov 2022 om 20:53 De sauzen die gekozen waren, waren op allemaal niet toegevoegd
22 nov 2022 om 11:09 Verse en goede poke bowl.
21 nov 2022 om 0:26 Het eten was koud en niet vers. Ik had een pokébowl en gefrituurde kip en garnalen en niks was warm of vers. Ik heb van alles 2 happen genomen en alles zo de prullenbak in gegooid. Eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb
12 nov 2022 om 20:42 Vers en goed!
9 nov 2022 om 21:24 Ondangs een incident bij hun in de straat waardoor de bezorging iets later was dan normaal , heb ik super lekker gegeten
8 nov 2022 om 10:53 Bezorgtijd was 2 uur na het bestellen. Eten was oké, maar op dat moment hadden we zoveel honger dat alles wel zou smaken.
6 nov 2022 om 19:55 Heerlijke pokebowl!! En snel bezorgd, top!
6 nov 2022 om 10:43 Eten superlekker, bezorging bijna een uur later dan gevraagd. Gelukkig was de pokebowl nog koud
5 nov 2022 om 23:17 top
5 nov 2022 om 16:54 Eten lekker als altijd. Bezorging kom beter.